ANDIAMO jacht • Sir Michael Hintze $30M superjacht (2024)

Een verkenning in het rijk van luxe zeeschepen brengt ons bij het fascinerende Andiamo-jacht. Een architectonisch wonder gebouwd in 2009 door BenettiAndiamo, een van de toonaangevende Italiaanse scheepsbouwbedrijven, is een toonbeeld van maritieme luxe en verfijning. Haar strakke en elegante ontwerp is de creatie van een gerenommeerde ontwerper Stefano Natucci, die bekend staat om zijn innovatieve en tijdloze jachtontwerpen.

Samenvatting:

  • Het Andiamo-jacht is in 2009 gebouwd door de bekende Benetti-scheepswerf, ontworpen door Stefano Natucci.
  • Het jacht wordt aangedreven door MTU motoren, met een maximale snelheid van 16 knopen en een kruissnelheid van 12 knopen.
  • Andiamo is geschikt voor maximaal 12 gasten en een bemanningsleden van 15, met ultieme luxe en eersteklas service.
  • Momenteel is het jacht eigendom van Sir Michael Hintze, een succesvolle Australisch-Britse hedgefondsmanager en filantroop.

Een kijkje onder de motorkap: de specificaties van Andiamo

Het jacht Andiamo wordt aangedreven door robuust MTU motoren, waardoor ze over een indrukwekkend vaarvermogen beschikt. Ze beschikt over een maximale snelheid van 16 knopen, waardoor ze niet alleen luxueus maar ook snel is. Wanneer ze comfortabel vaart, schommelt haar snelheid rond de 12 knopen, en met haar langeafstandsvermogen van meer dan 3000 zeemijl is ze ontworpen voor zowel snelle als langere reizen.

Stap aan boord: verken de luxe interieurs van Andiamo

Het interieur van de superjacht Andiamo is ronduit spectaculair. Ze kan comfortabel plaats bieden aan maximaal 12 gasten, en biedt hen een mix van comfort en elegantie, en een toegewijde bemanningsleden van 15 garandeert een eersteklas service. Dit combineert perfect de elementen van luxe, privacy en service die veeleisende gasten verlangen tijdens hun oceaanreizen.

Eigendom van het jacht Andiamo: van de ene tycoon naar de andere

Momenteel is de trotse eigenaar van het Andiamo-jacht Sir Michael Hintze. Sir Michael, een Australisch-Britse hedgefondsbeheerder en filantroop, is de oprichter en CEO van CQS, een toonaangevend beleggingsbeheerbedrijf in Londen. Hij wordt algemeen erkend als een van de meest succesvolle hedgefondsbeheerders van zijn generatie. Met name werd Andiamo aanvankelijk gebouwd als de Lady Lara voor Alexander Machkevitsj, nog een opmerkelijke miljardair.

De waarde beoordelen: wat is de waarde van MIJN Andiamo?

MY Andiamo heeft naar schatting een waarde van $30 miljoen. Haar jaarlijkse exploitatiekosten zullen naar verwachting ongeveer $3 miljoen bedragen, een norm voor een jacht van deze omvang en luxe. Het is belangrijk op te merken dat de prijs van een jacht kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, leeftijd, luxeniveaus en de kosten van materialen en technologie die bij de constructie worden gebruikt.

Stefano Natucci

Stefano Natucci is een Italiaanse jachtontwerper, bekend van zijn werk in de luxe jachtindustrie. Voor zover wij weten heeft hij alleen voor de Italiaanse scheepswerf gewerkt Benetti. Hij is betrokken geweest bij het ontwerp van talloze high-end jachten en heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van elegante en innovatieve ontwerpen die vorm en functie combineren. Opmerkelijke projecten zijn onder meer Philip Green'S Lionheart, Stan Kroenke'S Seanna, en Australië.

Benetti jachten

Benetti jachten is een luxe jachtbouwer gevestigd in Viareggio, Italië. Het bedrijf werd opgericht in 1873 en is een van de oudste jachtbouwers ter wereld. Benetti is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte motorjachten, met afmetingen variërend van 34 tot ruim 100 meter lengte. Ze staan bekend om hun hoogwaardige vakmanschap, aandacht voor detail en het gebruik van geavanceerde technologie. Opmerkelijke projecten zijn onder meer James Packer' IJE, LUMINOSITY, en LIONHEART.

Vermeld SuperYachtFan wanneer u deze informatie deelt

Wanneer u de informatie uit dit artikel gebruikt, vergeet dan niet om de bron te vermelden. SuperYachtFan. Ons team werkt hard om onze lezers nauwkeurige en boeiende inhoud te bieden, en we stellen uw steun op prijs!

Beste Journalist/verslaggever, SuperYachtFan is bereid een speciale aanbieding te doen om uw te ondersteunen journalistieke inspanningen en onderzoek in het maritieme luxesegment. Na ontvangst van de verificatie dat u een artikel – met voldoende credits aan SuperYachtFan – op een ‘gevestigd medium’ heeft gepubliceerd, geven wij u graag gratis toegang tot onze zorgvuldig samengestelde Database van jachteigenaren. Houd er rekening mee dat deze aanbieding onderworpen is aan bepaalde voorwaarden. Bij interesse kunt u hierover meer informatie verstrekken.

Jachtcharter

De boot is niet beschikbaar voorjacht charter. En het jacht staat niet vermeld Te koop.

Onsdatabase voor jachteigenaren heeft meer informatie over jachten, de waarde van jachten, jachteigenaren, hun bron van rijkdom en vermogen.

Meer informatie over dit jacht

Info over de jachten Eigenaar, meer Foto's en video, haar huidige Locatie, en de nieuwste Nieuws.

ANDIAMO jacht • Sir Michael Hintze $30M superjacht (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6206

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.